Rólunk

Évtizedek óta tekintettem hobbiként az asztalos szakmára, mégis az egyetem elvégzése után mérnökként helyezkedtem el egy Budapesten (is) működő multinacionális vállalatnál. Termelési mérnökként egy nagyvállalatnál sokrétű tapasztalatra tettem szert komplex gyártásirányitási filozófiák és módszerek, környezet- és munkavédelem, ügyfélkapcsolatok és számítógépes tervezés terén. 8 év után lehetőségem nyílt arra, hogy az eredeti szakmám helyett azzal foglalkozzak, amire gyerekkorom óta vágytam, így végre az egyedi bútortervezést és gyártást hivatásként gyakorolhatom. 

Saját bútoripari vállalkozásom 2016 elejétől működik. Nagy hangsúlyt fektetünk a dinamikus fejlődésre mind műszaki mind szakmai területen. Új faipari berendezésekkel felszerelt műhelyt alakítottunk ki.

Egyedi bútorgyártási filozófiánk magva, hogy az általunk készített termék valóban egyedi legyen, és az Ön elképzelése szerint valósuljon meg. A személyes találkozás és helyszíni felmérés során szakmai tanácsokkal és ötletekkel segítjük a végleges terv kialakításában. Mindezt vizualizáljuk is egy 3D-s tervezőprogram segítségével. Elsődleges célunk, hogy Megrendelőink igényeit a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki reális áron.

Ha Önnek is segíthetünk, keressen minket!

Hozzászólások lezárva.