Áraink

Egyedi bútorhoz egyedi ár

Mi kizárólag egyedi tervezésű asztalos termékeket készítünk. Nincs sorozatgyártás, így nem tudjuk előre egy munka teljes költségét sem. Az árat csak pontos kalkuláció után adjuk meg.

Drága az egyedi bútor?

Mint minden, ez is relatív! Egy sorozatgyártásban készülő bútor teljes ára nagy mértékben függ attól, hogy milyen minőségű anyagokból, milyen szerelvényekkel, milyen élzárásokkal, felületkezeléssel, stb. készül. Egy ilyen bútornál nem szabad elfelejteni a szállítási és a szerelési költséget sem, adott esetben a szakszerű felmérés díját. Ez tetemes összeget tehet ki, így sokszor nem elég egy bútor árcímkéjét megnézni egy-egy áruházban. A kiegészítő szolgáltatások költsége időnként meglepően magas a bútor vételárához képest.
Mi az első kézfogástól az utolsóig elkísérjük a bútorát, azaz felméréstől a helyszíni szerelésig. Nincsenek járulékos költségek, mert a mi árajánlatunk teljeskörű szolgáltatást tartalmaz.
Hogy jó ár-érték arányú-e egy egyedi bútor, azt tapasztalatunk szerint több árajánlat bekérésével lehet eldönteni. 

Árképzésünk

Több elemből áll, hogy reális legyen a költségkalkuláció. Megrendelőink nem találkoznak az egyes költségelemekkel egy árajánlatban, mégis a háttérben tudatos tervezés eredménye a vételár. Nem (túl)saccolt összeg, vagy egy piaci árverseny eredménye.

Nem “szállnak el” az árak a kivitelezés közben!

Mi egy adott konstrukcióra egyszer mondunk árat. Ha a gyártás alatt a beszállítónk árat emel, vagy ha elszámoltuk magunkat és nagyobb lett a költség a vártnál, azt nem hárítjuk soha a vevőre ilyen-olyan okokra hivatkozva, hanem a mi veszteségünkként könyveljük el. Ha a megrendelő más alapanyagból vagy összeállításban kéri a terméket, akkor újrakalkulálunk és módosított árajánlatként, írásban kommunikáljuk a változást.

Ingyenes helyszíni felmérés

Mi ingyenesen végezzük a helyszíni felmérést Budapesten és vonzáskörzetében, amely alapján majd árajánlatot fogunk adni Önnek. Nem terheli semmilyen költség akkor sem, ha nem rendeli meg a munkát tőlünk.

Kiszállítás, helyszíni szerelés költsége

Az árajánlatunk mindig tartalmazza a kiszállítási díjat és a helyszíni szerelés költségét. Nem kell azzal bajlódnia, hogy ki és hogyan szállítja el a terméket otthonába, és helyezi el a végleges helyére. Mindez a munkánk részét jelenti. Ha mindettől valamilyen körülmény miatt eltérünk, akkor azt egyértelműen feltüntetjük már az árajánlatban.

Egyedi bútor gyártásával kapcsolatban

írjon vagy hívjon árajánlatért! 

 

Hozzászólások lezárva.