3D tervezgető

Megrendelt bútorainkhoz – ingyenesen – 3D modellt készítünk, hiszen nagy gondot fordítunk a tervezésre a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Egy valós méreteket tartalmazó 3D modell segítségével jobban körül tudjuk járni az egyes munkák kapcsán felmerülő variációkat, az ergonómiai és statikai kérdéseket, másrészről megrendelőink a 3D modellt a gyártás megkezdése előtt megtekinthetik, így tudatosabbá téve elképzeléseiket, döntésüket.

Ezeket a terveket egyszerűen meg tudjuk osztani az interneten, így könnyen hozzáférhetők, de akár le is tölthetők ingyenesen.

Bíztatjuk, hogy böngésszen elkészült vázlataink között. Talán segítségére lehetünk saját bútorainak tervezgetése közben.

 Virtuális bútorraktárunk elérhetősége: https://3dwarehouse.sketchup.com/by/gadabutor
(A 3D warehouse használata: egy modellt kiválasztva megtekintheti annak 3D vázlatát, ha a “Download” gomb alatti ikonra kattint. Egér bal gombja: forgatás. Egér görgője: nagyítás, kicsinyítés. Shift + egér bal gombja: mozgatás.)

 

3D tervezés gyártás nélkül

Vállaljuk tervezési díj ellenében, hogy megrajzoljuk elképzelt bútorát, annak legyártása nélkül is. Az elkészített modellt letölthetővé tesszük, így akár saját maga is továbbszerkesztheti, módosíthatja. Mindez segítségére lehet az elképzelései továbbgondolásában, de ha van megfelelő gyakorlata és eszközei, akár saját maga is elkészítheti bútorát. Igény esetén mi is elkészítjük és beszereljük Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha segíthetünk a 3D terv elkészítésében!

Hozzászólások lezárva.